شکایت و گرفتن غرامت از زوجه امکانش هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۱ #25220151

همسر من از شب عروسی سال۹۶ تا الان کنارم بوده اما نزدیکی نکرده به خیچ وجه هم اجازه نزدیکی نمیده ، دکتر بردم روانشناس بردم درست که مشده به قدری عصبی شده که خانوادشم باهاش کنار نمیان من میخوام قرامت روزهای جوونیم و زندگی پرشورم و ازش بگیرم بسیار پرخاشگر و همیشه مریضه دگه تحمل ندارم

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،دادخواست الزام به تمکین خاص دهید در صورت عدم تمکین دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید.یا ایشان را طلاق بدهید.اما غرامت در این مورد پیش بینی نشده چرا که طی این سالها و عدم اقدام به موقع علیه خودتان اقدام کردید.

باسلام اگر ایشان تمکین نداشته است شما همان ابتدا می توانست اقدامات قانونی انجام دهید حال با گذشت چند سال امکان دریافت غرامت بابت جوانی شما وجود ندارد

به نظر می رسد باید دادخواست الزام به تمکین بدهید، مشکل و بیماری زوجه را در دادگاه اثبات و سپس اقدام به اخذ گواهی ازدواج مجدد نمایید. شما میتوانید ایشان را طلاق دهید. بحث دریافت غرامت منتفی است.

با سلام برخلاف نظر همکاران باتوجه به بکارت همسرتان امکان حکم تمکین وجود ندارد و نمی‌توانید مطالبه غرامت کنید..

سلام
اخذ چنین غرامتی در قانون پیش بینی نشده است، نهایتا میتوانید با ادله ای که دارید دادخواست عدم تمکین بدهید و اجازه ی ازدواج مجدد را بگیرید. و با حکم دادگاه نفقه ندهید. اما مهریه قابل مطالبه از طرف همسرتون هست‌.

گرفتن غرامت به این دلیل برای شما امکان ندارد و فقط میتوانید به دلیل عدم تمکین از شما در صورت اخذ حکم عدم تمکین به ایشان نفقه نپردازید و یا ازدواج مجدد داشته باشید.

سلام
متاسفانه تنها راه، طلاق هست