بقیه وراث اعتراضی ندارند؛ آیا میتوان صرفا از جانب این دو نفر اقدام کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #25211482

شخصی فوت میکنه و دارای یک تفنگ بوده و وراث او به شخص ثالث وکالت میدهند تا ایشان از آن تفنگ نگهداری کند و برای تمدید جواز و گرفتن سهم فشنگ اقدام کند و یکی از وراث هم نابالغ بود که وکالتنامه را امضا نزده حال وکیل که وکالت برای فروش نداشته اقدام به فروش آن اسلحه نموده است و ثمن را هم خودش برداشته است و آن شخص نابالغ و یکی دیگر از وراث خواستار حق خویش میباشند چه دادخواستی میتوان مطرح کرد؟
اوصاف کیفری چه میباشد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت خیانت در امانت و دادخواست مطالبه وجه را بدهید.

شکایت خیانت در امانت و دادخواست مطالبه وجه را بدهید.

با سلام
وراث می توانند معامله را تنفیذ نموده (به شرط اینکه حقوق خود را دریافت نمایند) در غیر این صورت شکایت فروش مال غیر و خیانت در امانت نیز می توان مطرح نمود.
همچنین دادخواست ابطال معامله و استرداد مال نیز میتواند مدنظر قرار گیرد...

با سلام

این شخص از حدود اختیارات داده شده در وکالتنامه تجاوز کرده و معامله انجام شده غیرنافذ و صحت آن منوط به تائید ورثه میباشد.

شما می توانید باستناد ماده ۶۶۳ قانون مدنی که وکیل نمی تواند عملی را که از حدود وکالت او خارج است انجام دهد و نیز ضمانت اجرای این ماده ، که ماده ۲۴۷ همان قانون میباشد ، دادخواست ابطال معامله بنمایید و از جنبه کیفری نیز به خاطر خیانت در امانت و فروش مال غیر شکایت کنید .

درود برشما
وصف کیفری انتقال مال غیر یاخیانت در امانت
ازبعد حقوقی هم می توانند ابطال معامله را تقاضا کنند