با قولنامه ای که داریم به نتیجه میرسیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۰ #25196514

با سلام یک زمین کشاورزی داریم که ۲ طرفش باغ سازی شده و دو طرف دیگه اش همسایه کشاورزی میکنه و هر ساله از دو کنج شخم میزنه تو زمین ما و الان میگیم که این زمین مال ما هست و میگه نخیر من ۳۰ ساله دارم میکارم خاستم سوال کنم که با قولنامه ای که داریم حرفمون به جایی میرسه؟ سند کلی از زمین هست و ما قولنامه داریم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله با قولنامه می توانید پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر... بله با قولنامه ای ک در دست دارید میتوانید اقدام کنید