آیا نداشتن در آمد مکفی برای زندگی از مصادیق عسر وحرج است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #25193234

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت عزیزان ...تشکر از شما کارشناسان محترم بابت مشاوره و پاسخگویی به سوالات.....
همسر بنده مدت ۱ سال هست که تمکین نمیکند ...و حکم الزام به تمکین نیز صادر شده...بنده نیز توان پرداخت مهریه ایشان را ندارم چه به صورت یک جا و چه به صورت اقساط .. مهریه تقسیط شده ..چون درامد من تنها کفاف خرج و مخرج اولیه زندگی را میدهد..و مال و اموالی هم ندارم....حال همسر بنده نه حاضر به تمیکن است و نه حاضر به طلاق توافقی ..و اعلام میکند که مرا به زندان خواهد انداخت و مهریه بر زمه من خواهد ماند و من در زندان میمانم و او طلاق میگیرد...و مشکل خاصی در زندگی نداریم و فقط سره لج بازی همسرم و اینکه چرا درامدت کم است و چرا فلان چیز را نخریدی حاضر به تمکین نیست. و اینکه منزل مستقل استیجاری دارم و زندگی ابرو مندانه ای دارم که محتاج کسی نیستم و از کسی هم عقب نمانده ام....و بنده به هیچ وجه راضی به طلاق نیستم...و چندین بار با بزرگان فامیل به سراغ ایشان رفته ام که جوابی نگرفتم.....ایا ایشان میتواند با دلایلی مانند درامد کم و همچنین به دوروغ بگویند که اورا کتک زده ام..و یا اذیت کرده ام و حرف های زیاد مثل دخالت دیگران و غیره که اساسا دوروغ هست ..و ایشان اعلام میکنند که شاهد دارم و شاهدانش فامیل و بستگان اوست ...که انها کلا ادرس منزل من را هم نمیدانند..یعنی حتی یک بار هم به منزل من نیامده اند .......ایا با این شواهد میتوانند طلاق بگیرند ....و اینکه اگر بنده هیچ گونه نتوانم مهریه را بدهم ..باید تا ابد در زندان بمانم؟؟ و همسرم میتواند از زندانی شدن من به دلیله عدم پرداخت مهریه تقضای طلاق نمایند؟؟؟ و اثبات کند که در عسر و حرج است؟؟. و اینکه در چنین مواقعی تکلیف چیست و چه باید کرد....؟؟ چون همیر بنده بار ها و بار ها علام کرده اند که چون من درامد زیاد ندارم بی عرضه هستم و میخواهند به اصطلاح من را ادب کنند..که چرا پول نداشتی زن گرفتی...این در حالی است که من از هیچ چیز برای ایشان کم نزاشته ام ..و در حد توانم به ایشان پول خرج کرده ام..مسافرت رفته ایم و طلا و هر چیز دیگر گرفته ام ...ولی نه ان چیزی که خانومم توقع داشتن..چون ایشان توقع بیش از حد دارن..در حالی که در منزل پدری خود حتی زندگی به مراتب سخت تر و بی پول تر از زندگی مشترکمان دارند...قانون با چنین زنانی چه باید کند ..؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. با توجه به شرایطی که بیان فرمودید بهتر است نسبت به درخواست تعدیل اقساط اقدام کنید که اقساط اعلامی از سوی محکمه با توان پرداختی شما متناسبتر باشد و مانع از بازداشت و ماجراهای بعدی آن گردد. با توجه به مشروحی که بیان فرمودید می توانید نسبت به نگهداری زندگی تان بسیار امیدوار باشید.

سلام- اگر توان پرداهت مهریه برایتان مشکل بود می توانید درخواست تعدیل در اقساط را ارائه دهید. مدارک لازم جهت اثبات عدم توانائی مالی شما و استشهادیه محلی و اصل دادخواست جها ثبت تعدیل در اقساط ضروریست/.