مالک واحد میخواهد از بنده به خاطر پخش کردن عکسهای ستون قطع شده و در جریان گذاشتن ساکنین از این عملیات که احتمال تهدید جان و مال ساکنین را داشته شکایت کند؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۴۴ #25180235

باسلام
احتراما بنده در مجتمع ۲۰۰ واحدی با عمر ۲۰ ساله خودمان مطابق اساسنامه بازرس هستم. یکی از واحدهای طبقه آخر که دوبلکس هم است در یک بازسازی اساسی اقدام به قطع کردن بدون اطلاع یک ستون تیراهن ۱۶ در زیر سقف خود کرد که این ستون از پایینترین طبقه تا زیر سقف به صورت پیوسته بوده است. یکی از کارگرانی که البته کارمند ساختمان هم بودند و در آنجا مشغول به کار بود این خطا را به بنده اطلاع داده و من هم ۱۳۷ را در جریان گزاشتم. فردایش بازرسین شهرداری امدند و تعدادی عکس از بازسازی و ستون قطع شده تهیه کردند. تعدادی عکس هم کارگر انجا در اختیار بنده قرار داد. بنده نیز با هماهنگی شفاهی تعدادی از اعضای هیات مدیره تعدادی از ساکنین مجتمع را در جریان این خطای خطرناک قرار دادم. و همچنین عکسهای در اختیار از این ستون قطع شده و تخلفات دیگر این واحد را در گروه واتساپ که تقریبا اغلب ساکنین عضو هستند قرار دادم. البته ادمین گرونه من نیستم. حال شهرداری واحد مذکور را اخطار داده و مکلف به گرفتن یک مهندس محاسب برای ستون قطع شده کرده. هیات مدیره هم مصوب کردند که از واحد مذکور در حل اختلاف شکایت و درخواست کارشناس رسمی کنند. حال مالک واحد میخواهد از بنده به خاطر پخش کردن عکسهای ستون قطع شده و در جریان گذاشتن ساکنین از این عملیات که احتمال تهدید جان و مال ساکنین را داشته شکایت کند. آیا شکایت ایشان وارد است و درنهایت حکم بنده به عنوان این آگاه سازی چیست؟؟
باسپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فاقد وصف کیفری است.

جرمی واقع نگردیده است

بادرودوسلام موضوع وصف مجرمانه ندارد.

ستون مذکور طبق قانون تملک آپارتمانها جز مشاعات ساختمان می باشد و کلیه مالکین واحدها مشاعا در آن ستون سهیم هستند لذا اقدام شما صحیح بوده و هیچ عمل مجرمانه ای را مرتکب نشده اید.

با درود جرمی محقق نشده است.

درود
موضوع جنبه کیفری ندارد.

از حیث اینکه آیا همسایه شما تخلف کرده یا خیر ، موضوع باید توسط کارشناس رسمی ظهار نظر شود ولی در خصوص شکایت همسایه از شما نظر به اینکه اقدام شما برای دفع خطر احتمالی بوده لذا اقدام شما جرم نبوده و قابل تعقیب هم نیست.