امکان برگشت رای در دادگاه تجدیدنظر طلاق هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۵۰۹ #25151326

با سلام زوجه ای هستم که دادخواست طلاق به دلیل ترک زندگی مشترک زوج و عسر و حرج داده ام و زوج درخواست متقابل تمکین زد که رد شد و در جلسه دادگاه اقرار کرده که به خاطر اینکه برای زوجه مشکلی پیش نیاید مجبور به ترک زندگی مشترک شدم حدود ۶،۷ماه و از طرفی شاهدهای بنده نیز که از همسایگان بودند در جلسه شهادت دادند که زوج حدود یک سال است زندگی مشترک را ترک کرده. از طرفی زوج نفقه پرداخت میکرده،دادگاه بدوی رای طلاق خلع بائن نوبت اول را صادر کرده در حال حاضر زوج به دادگاه تجدیدنظر شکایت کرده،
۱، آیا امکان برگشت رای به ضرر زوجه است؟
۲، اگر پاسخ مثبت است در چه صورت امکان بازگشت رای به ضرر زوجه هست؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان نقص رای بسیار ضعیف میباشد

چون دلیل طلاق ترک زندگی ازطرف زوج بوده لذا برگشت رای به ضررزوجه منتفی است .

سلام و درود
علی الاصول حکم تایید میشود زیرا دادگاه تجدیدنظر معمولا وارد ماهیت نمیشود ولی در صورتی که تحقیقات ناقص شود و یا در دلایل و جهات تجدیدنظرخواهی دلیلی باشد که یارای نقض دادنامه را داشته باشد امکان نقض وجود دارد، به هرحال بدون مطالعه پرونده و حتی بامطالعه پرونده نمیتوان نظر صد در صد داد.
موفق باشید.