قاضی میتواند رایی دهد که همونجا فسخ بشه و به دادگاه تجدید نظر نرود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۱ #25142034

بنده ماشینمو برج ۳ معاوضع کردم که گول خوردم و حدود ۴۰ ملیون ماشین خودمو زیر قیمت دادم تقاضای فسخ معامله دادم و دادگاه قرار گذاشته برای ۱۰/۷/۹۹ ایا قاضی میتواند رایی دهد که همونجا فسخ بشه و به دادگاه تجدید نظر نره اخه ماشین منو نابود میکنه زیر پاش

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تبصره ماده ۳۳۱ قانون آیین دادرسی مدنی و بند ۱ ماده ۳۶۹ همان قانون، احکام مستند به اقرار را به ترتیب غیر قابل تجدید نظر و غیر قابل فرجام اعلام کرده است.
یعنی اگر دعوای شما ماهیتا دعوایی بود که با اقرار خوانده اثبات میشد و این اقرار توسط خوانده صورت میگرفت حکم دادگاه قطعی بود.
ولی دعوای فسخ با اقرار خوانده اثبات نمیشود و روش رسیدگی اینست که دادگاه بررسی کند آیا شما غبن فاحش داشته اید و یا خیر
لذا دعوای فسخ معمولا دو مرحله ای است.

سلام
اصولا خیر. آراء دادگاههای عمومی حقوقی قابل تجدیدنظر هستند؛ مگر در موارد استثنایی از جمله این که رای مبتنی بر اقرار یا سند رسمی باشد.

باسلام قابل قببوئل نیست ولی در هر حال بستگی به تقویم خواسته دارد.

سلام. خیر امکانپذیر نیست.

مطابق قانون آئین دادرسی مدنی قطعی بودن یا قابل اعتراض بودن حکم صادره بستگی به میزان تقویم خواسته در دادخواست تقدیمی شما دارد . اگر خواسته را کمتر از ۳۰۰۰۰۰ تومان تقویم صلاحیتی نموده باشید رای صادره قطعی بوده و قابل اعتراض نخواهد بود . ولی از زمانیکه شوراهای حل اختلاف تاسیس گردیده و سطح صلاحیتی ۲۰ میلیون تومان برای آن تعیین شده عموما به این ماده قانونی عمل نمی شود و از تقوین صلاحیتی فقط برای ارجاع موضوع به دادگاه یا شورا استفاده میشود . بنا بر این در حال حاضر امکان صدور رای قطعی عملا وجود ندارد .