همسرم ۵ ماه منزل را ترک کرده آیا می توانم از این طریق برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۴ #25128895

۵ماهه شوهرم رفته خبری ازش نیست باید چیکارکنم می توانم برای طلاق اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از ۶ماه می توانید اقدام کنید . یعنی یک ماه دیگر

با سلام
همانطور که میدانید ،در سند نکاحیه که در بدو امر جاری شدن صیغه عقد به آن اقدام میکنند امضا شروط 12 گانه است که در بند 11 چنین عنوان شده : همچنین چنانچه زوج مفقودالاثر شود و ظرف 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود نیز دادگاه حکم طلاق را صادر می‌کند. با تحقق یکی از شرایط دوازده گانه و اثبات آن در دادگاه، زن می‌تواند با استفاده از وکالت ضمن عقد با مراجعه به دادگاه خانواده و طی تشریفات قانونی نسبت به اجرای طلاق اقدام کند.

با درود فراوان
وقتی مدت عدم حضورشان ۶ ماه شد میتوانید برای طلاق اقدام نمایید .

سلام بعد از گذشت شش ماه متوالی به نحوی که هیچ اطلاعی از زوج نباشد و غیبت وی نیز موجه نباشد ، می توانید دادخواست طلاق به لحاظ نقض شرط ضمن عقد مطرح کنید . این نوع طلاق با شهادت شهود و تحقیقات و استشهادیه محلی قابل اثبات است.

یکی از شروط 12گانه ضمن عقد که به زوجه حق طلاق می دهد ترک منزل زوج به مدت 6 ماه متوالی بدن عذر موجه است بنابراین بعد از گذشت 6 ماه شما می توانید با اثبات این امر برای طلاق اقدام نمایید.