در خصوص کلاهبرداری و مطالبه وجه

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۳۲۱ #2512

با سلام. 5 خرداد به جهت خرید ماشین پولی رو به حساب عموم واریز کردم.از ماشین خبری نشد هیچ . 2 ماهه پولم رو پس نمیده.امروز و فردا میکنه. در واقع به علت ورشکستگی پول رو به طلبکاراش داده و منم جز فیش بانکی هیچ مدرکی ندارم.برای استرداد پول چیکار کنم؟ ایا این کلاهبرداری محسوب میشه؟من تبریزم و ایشان تهران.برای اقدام قانونی باید برم تهران؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام
مطالبه وجه که حتی تردید ندارد. در مورد کلاهبردای باید شرایط بررسی گردد.

بااحترام
فقط میتوانید بعنوان قرض مطالبه وجه نمایید

با سلام، دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

باسلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح گردد

سلام.دراینجا موضوع کلاهبرداری منتفی است. لکن با عنایت به نحوه توافق شما ،موضوع میتواند مشمول خیانت در امانت گردد، چرا که پول را جهت خرید ماشین به وی داده اید لذا باید پول در موضوع مورد نظر خرج میشد یا مسترد، حال با توجه به مصرف آن در غیر موضوع معین،وفق ماده۶۷۴از قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، به اتهام خیانت در امانت قابل تعقیب کیفری خواهد بودمحل یاشهری که پول به ضرر شما استعمال شده، محل تحقق جرم خواهد بود وشکایت درانجا بایستی مطرح شود.
چنانچه درمحل سکونت خود طرح شکایت کنید در صورت عدم احراز صلاحیت، پرونده به دادسرای صالح ارسال میشود.

برای استرداد وجه خود میتوانید علیه عمویتان دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید