آیا راهی هست که بتوان به قرار صادره اعتراض کرد و رفع توقیف گرفت تا رسیدگی و حکم قطعی چکها؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۹۵ #25101640

با سلام
دو فقره چک به مبلغ ۵۰ میلیون تومن از سال ۹۹ برگشت خورده و الان اقدام به تامین خواسته و توقیف سیستمی خودروی اینجانب شده
حال با توجه با اینکه بنده در تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱۵ خودرو مذکور را رو قولنامه کردم و فروختم و بنا بر شرایط موجود کرونایی و بسته شدن تعویض پلاکها نتوانسته ام اقدام به تعویض پلاک و بنام زدن خودرو به خریدار کنم و تامین خواسته صادره بتاریخ ۱۴۰۰/۱/۳۰ میباشد ممون‌ میشم راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خریدارمی توانددعوی اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نماید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به عنوان شخص ثالت می تواند اعتراض نماید

خریدار امکان اعتراض را به عملیات اجرایی به عنوان ثالث خواهد داشت.

بنام خدا،خریدار می تواند دعوای اعتراض ثالث اجرایی مطرح کند.

سلام خریدار خودرو می تواند به عنوان شخص ثالث به عملیات اجرایی اعتراض کند

سلام خریدار باید اعتراض ثالث کند

درود بر شما خریدار میتواند به عنوان ثالث به اجرا اعتراض کند