آیا زوجه می تواند بدون رضایت زوج دادخواست طلاق مطرح نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۴ #25091925

سلام و خسته نباشید.من قصد جدا شدن از همسرم رادارم.ولی ایشان حاضر نشدند برای طلاق توافقی اقدام کنند و من خودم قصد طلاق یک طرفه ازایشان رادارم .آیا درصورتی که من برای طلاق اقدام کنم و احضاریه برای ایشان برود و بگویند که طلاق نمی دهند من میتوانم طلاق بگیرم یانه؟مهریه درهرصورت به من تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
شرایط طلاق زن منوط به داشتن وکالت در طلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد درصورتی که بخواهید به عنوان کراهت از همسرتان جدا شوید باید مالی را به همسرتا ببخشید که آن مال مهریه می باشد.

زوجه چون حق طلاق ندارید باید برای طلاق گرفتن یکی از شروط عقدنامه را داشته باشد و در غیر این صورت با بخشش قسمتی از مهر خود همسر را راضی به طلاق نماید

شما برای جدایی یا باید یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را داشته باشید و آن را اثبات نمایید (در اینصورت نفقه به شما تعلق میگیرد) و یا در ازاء بخشش مالی به همسرتان و اثبات کراهت و عسر و حرج تان به دادگاه برای طلاق خلع اقدام نمایید که در این مورد معمولا مالی که بخشیده می شود مهریه است.