همسرم فوت کرده و من می خواهم پیشوند نام خانوادگی پسر ۴ ساله ام را تغییر دهم،آیااین کار امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲ #25037394

آیا می توانم پیشوند نام خانوادگی پسر ۴ ساله ام را حذف کنم؟ با توجه به اینکه همسرم قبل از تولد پسرم فوت شدن، برای حذف این پیشوند می توانم اقدام کنم به عنوان مادر و سرپرست پسرم یا اینکه پدربزرگ پسرم باید اقدام کنند برای این کار؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شما نمی توانید پدر بزرگشان باید اقدام کنند

سلام خیر بعد از سن ۱۸ سالگی خودشان می توانند

با درود فراوان
بایستی پدربزرگشان اجازه دهند و اقدام نمایند .