چگونه درخواست تجدیدنظر بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۲ #25021038

سلام.همسر من بیش از یک سال است که همراه فرزند دختر ۵ ساله ام خانه ام را ترک کرده است.وبعد از یک سال درخواست نفقه کرد از اونجایی که من به دلیل مسافت زیاد(محل زندگی من اهواز _همسر کرج) نتونستم توی هیچ دادگاهی شرکت کنم.و شورا رای غیابی صادر کرد ومنو به پرداخت نفقه یک سال گذشته به مبلغ ده میلیون تومان و ماهانه زوجه ۷۰۰ و فرزند۵۰۰ محکوم کرد.وهمچنین ۲ ماه از صدور رای گذشته است و اجرائیه صادر شده.
میخواستم بدون چگونه درخواست تجدیدنظر بدم تا هم قبول بشه هم اینکه دادگاه دوباره توی یک شعبه هم عرض دیگه رسیدگی بشه و هم دعم تمکین و عدم استحقاق نفقه رو ثابت کنم.در کل بهترین راه حل چیه که بتونم نفقه ندم و همچنین دادگاه رو دوباره برگزار کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با توجه به غیابی بودن رای صادره، تقاضای واخواهی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خود ثبت کنیدبا ثبت و ارسال واخواهی، عملیان اجرایی متوقف خواهد شد.
بهترین راه برای عدم پرداخت نفقه، اثبات ترک زندگی و عدم تمکین(نشوز) می باشد.

ضمن واخواهی ، دادخواست تقابل مبنی بر الزام به تمکین بدهید تا همزمان مجدد رسیدگی گردد

میتوانید تقاضای واخواهی نمایید و با اثبات ناشزه بودن زوجه از پرداخت نفقه انتاع نمایید.

میتوانید درخواست واخواهی بدهید

با توجه به غیابی بودن رای صادره می توانید واخواهی کنید

باسلام
دادخواست واخواهی نسبت به رای دهیدچون رای غیابی هست باثبت دادخواست واخواهی رای سابق اجرانخواهدشد.