اگر ملکی به پسرش ببخشد و شرط کند که بعد از فوتش مابقی اموالش به دیگر وراث تعلق بگیرد، آیا شرط صحیح هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۷ #24999911

اگر شخص الف ملکی به پسرش ( ب ) ببخشد و ذیل سند شرط کند که بعد از فوتش ( الف ) مابقی اموالش به دیگر وراث تعلق بگیرد. چون که ( ب ) در زمان حیاتش سهمش را گرفته آیا شرط صحیح هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شخص فقط میتواند به ثلث اموال خود وصیت نماید
مابقی نیاز به اجازه وراث دیگر دارد

بدیهی است که هر شخصی می تواند در طی مدت زمان حیات خویش، هز تصمیمی را راجع به اموال خویش اتخاذ نماید اما در خصوص وصیت، صرفا تا یک سوم اموال صحیح می باشد، بیشتر از آن میزان، منوط به رضایت سایر وراث می باشد.

خیر صحیح نیست مگر بنام آنهاانتقال دهد

با سلام
موصی میتواند تا یک سوم از اموال خویش را وصیت نماید و در خصوص دو سوم دیگر وصیت نافذ نیست

با سلام
فرد میتواند در زمان حیات خویش اقدام به بذل و بخشش و انتقال یا فروش اموال خویش نماید و به جهت فرموده شما پدر میتواند در دفاتر اسناد رسمی یا با تنظیم دست نوشته و امضای چندید شهود این امر را انجام دهد.اما اگر پدر شما وصیت نموده باشد که در این حال فرد فقط میتواند به یک سوم اموال خود را وصیت نماید .

با سلام و احترام
اگر این ملک تا ثلث اموال شخص باشد که وصیت می کند نافذ و بیش از آن با اجازه وراث نافذ است

شرط نافذ نیست زیرا فرد تا یک سوم اموال بعد از فوت خود را می تواند وصیت کند.