منو تهدید به اخراج کرده بودند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #24940557

سلام آقای ________من توی کارخانه فولاد سازی شخصی کار می کنم که یه حادثه برام پیش آومد و یکی از مهرهای کمرم پاره شد در ضمن کار محوله خارج از قرارداد بوده و مرا با اجبار به کار دیگری فرستادن و منو تهدید به اخراج کرده بودند من الان عمل جراحی انجام دادم و در حال حاظر استراحت پزشکی هستم تمام هزینه ها با من بوده است از شما خواهش می کنم که منو یاری کنید در ضمن ۳ بچه محصل و مستاجر در شهر غریب هستم و لنگ نون شب زن و بچه هام هستم و فکر نکنم دیگه بتونم کار سنگینی انجام بدم یعنی در حال حاضر من ناقص شدم تکلیفم چیست از شما خواهش می کنم منو کمک کنید وان شالله اجرتون با حضرت فاطمه زهرا و اولادش علیهم السلام وان شالله من هم در حقتون کوتاهی نمی کنم لطفا منو راهنمایی کنید متشکر وممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید تمام هزینه هایی را که کردید و مدارک انها را به اداره کار و شورای حل اختلاف جهت مسئولیت مدنی ببرید

با سلام
شما میتوانید از طریق اداره کار بر علیه کارفرما اقامه دعوی نمایید
کلیه حق و حقوق و مطالبات خود را از کارفرما مطالبه نمایید
در صورت داشتن شرایط از بیمه بیکاری استفاده نمایید
کلیه خسارات وارده و حتی دیه آسیب بدنی را در صورت اثبات تقصیر کارفرما ، از ایشان مطالبه نمایید
مدارک پزشکی خود را به کمیسیون پزشکی ارایه نمایید تا با بررسی و تایید کمیسیون و داشتن شرایط کارافتادگی ، شما را از کار افتاده اعلام نمایند .
سلامتی شما بزرگوار ، آرزوی قلبی ماست

کارفرمای شما باید علاوه بر پرداخت هایی که از بیمه به شما میرسد از بابت مسئولیت مدنی خسارت شما را هم پرداخت کند ...وشما باید با تمام هزینه هایی که پرداخت کردید و مدارک انها به اداره کار و شورای حل اختلاف من باب مسئولیت مدنی مراجع کنید

سلام
از اداره کار اقدام کنید
شکایت تنظیم کنید و به انجا مراجعه کید