سوال برای پول خوردن

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۶۹ #2493

باسلام وخسته نباشیدوقبولی عبادات شما ببخشیدمن میخوام بدانم به شخص غریبه ای اعتماد کردم ومقداری پول به ان دادم تا برایم در یک شرکت سرمایه گذاری کند و ان شرکت ان شخص را میشناسن و نه پول به من میدهن نه چیزی ان شخصم به دلایلی نمیخواد بره پول منا بگیره وبرگردونه من مدرکی هم ندارم نه سفته نه چک نه قرارداد فقط اس ام اس هایش هست ایا میشود کاری کرد از طریق شکایت باتشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام .بااستناد به ادله خود دادخواست مطالبه وجه دهید ...

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به استناد رسید و پیامک ها مطرح نمایید

به استناد پیامک و وجوه واریزی جهت استرداد وجوه می توانید علیه ایشان اقامه دعوی کنید

دادخواست استرداد وجه را بر اساس پیامک میتوانید علیه طرف مقابل مطرح کنید

مستند به ادله و خود دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح کنید

دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.