یک چک حامل صرفا بابت انجام کاری توسط شخصی داده ام که بعد از یکسال انجام نشده چطور مبلغ آن را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #24924092

یکسال پیش مبلغی رو طی چک حامل به شخصی بابت انجام کاری پرداخت نمودم ولی با گذشت یکسال کار خاصی انجام نشده است با توجه به گذشت زمان چگونه می شود اقدام نمود؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
در صورتی که زیر ۲۰ میلیون تومان است از طرق شورا حل اختلاف و در صورتی که بیش از ۲۰ میلیون می باشد از طرق دادگاه دادخواست مطالبه وجه صورت میگیرد .
توجه داشته باشید در صورتی که قراردادی فی مابین وجود دارد که شما وجه را بابت کار مشخصی داشته باشید نوع دادخواست تغییر خواهد کرد.