وراث زوجه امکان مطالبه مهریه را از اموال زوج به چه صورت دارند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۸ #24918669

با سلام،
عقد در سال ۶۴ انجام شده و زوجه ضمن طلاق دادخواست مطالبه مهریه داده ولیکن موفق به دریافت نگردیده است. زوجه در سال ۹۱ و زوج در سال ۹۹ فوت نموده اند. مهریه وجه رایج بوده.
به نرخ روز تاریخ فوت زوج؟ زوجه؟ و یا وجه مندرج در عقدنامه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به نرخ زمان فوت زوجه محاسبه می‌گردد و هریک از ورثه به نسبت سهم الارث خود می‌توانند از اموال ماترک زوج متوفی برداشت نمایند ابتدا می‌بایست انحصار وراثت نمایید

با اخذ گواهی حصروراثت و چنانچه ثابت کنید مادرتان مهریشون نگرفته می توان مطالبه کرد

درود
به نرخ تاریخ فوت زوج محاسبه خواهد شد.

با سلام مهریه ای وجه نقد باشد به نرخ روز محاسبه و به تاریخ یک سال قبل از فوت زوج محاسبه می گردد و شما می توانید با گواهی انحصار وراثت برای ادامه عملیات اجرایی اقدام نمایید .

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت زوج و زوجه اقدام کنند.