میتونم یه وکیل یا ضامن با خودم ببرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۲ #24888145

سلام برای من یه ابلاغیه اومده نام دعوی هم نوشته ‌ه من اصلا نمیشناسم وقتی میزنم روی خلاصه پرونده میگه که شما اجازه ندارید وباید از شعبه پیگیری کنید و اینکه حتما باید در اون تاریخ در دادگاه حضور پیدا کنم و اگه نرم جلب واینکه میتونم یه وکیل یا ضامن با خودم ببرم این یعنی چی اخه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تاریخ مقرر همراه با کفیل و وکیل در صورت لزوم حاضر شوید

درتاریخ مقرردرابلاغیه به همراه وکیل یاضامن به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

باسلام
حضوری ودرصورت امکان به همراه وکیل مراجعه کنید وحتماضامن همراه داشته باشید

درود احتمالا شاکی دارید وبرای ادای توضیحات خواسته شده اید حتما در تاریخ مقرر شخصا با با وکیل حاضر شوید در غیر اینصورت قاضی می تواند حکم جلبتان را صادر کند

با سلام
شما حتما با یک وکیل دادگستری مشورت کرده و با او به دادگاه بروید

با سلام
چون شکایت کیفری هست حتما باید برای ادای توضیحات حضوری تشریف ببرید و هنوان را مطرح نمی کنند و وکیل الزامی نیست می توانید داشته باشید اما ضامن را حتما ببرید احتمالا براتون قرار صادر خواهد کرد

با سلام
در صورتی که ردیف فرعی پرونده بجز اعداد یک یا دو در گردش پرونده ذکر گردیده باشد ، شما به عنوان شاهد در پرونده احضار گردیده اید و میتوانید وکیل یا شخصی به عنوان کفیل به همراه خود در روز جلسه داشته باشید