تغییر نام در چه سنی ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۱ #24874463

سلام خسته نباشید،
من دختر پانزده ساله ای دارم از اسمش راضی نیست ناراحت میشه با اسم داخل شناسنامه صداش بزنیم اسم مشترک دختر پسر دوست داره، امروز از ثبت احوال پرسیدم گفتم تا هیجده سالگی نمیشه تعقیر داد چکار کنم خیلی ناراحته. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تا ۱۸ توسط ولی و بالاتر توسط خودش

با سلام با طرح دعوا بر علیه اداره ثبت احوال منطقه خودتون اقدام کنید

سلام

در صورتی که نام فرزند شما از اسامی باشد که مطابق قانون ممنوع یا زننده باشد محدودیت سنی برای اقدام وجود ندارد.در غیر اینصورت از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید

سلام
از طریق ثبت احوال تا سن ۱۸ سالگی امکان پذیر نیست میتوانید از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام مطرح کنید