سفته مذکور فاقد اعتبار هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۳ #24873764

با سلام خدمت وکلا عزیز
میخواستم بدون سفته ای که امضا نداشته باشه و فقط اثر انگشت زده باشه قابل اعتبار و قابل اجرا هستش؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بخواهید سفته را واخواهی وبعنوان سند تجاری از آن استفاده نمایید باید دارای مهر ویا امضا باشد ولی الان سفته شما از قوانین سند تجاری خارج وبعنوان یک رسید معمولی کاربرد دارد.

درود
سفته بدون امضا و تنا دارای اثر انگشت صرفا در حد رسید عادی معتبر و قابل مطالبه است .

باسلام
بدون امضا سند تجاری محسوب نمی شود و بعنوان سند عادی می توانید دادخواست مطالبه طلب بدهید

با درود در رویه امکان وصول بعنوان سند تجاری اختلاف نظر وجود دارد، لکن بنظر سند تجاری نیست و می‌توان مطالبه مدنی نمود

باسلام
وقت بخیر،سفته ای که فاقد امضا یامهرباشدحتی اگر اثرانگشت صادرکننده در آن وجودداشته باشد به عنوان سندتجاری سفته اعتبار ندارد چرا که امضا یامهر از ارکان صدور سفته است لکن به عنوان سندعادی می توان وجه آن را مطالبه نمود ووجود این برگ برعلیه صادرکننده دلیل بر مدیون بودن وی است و درصورتی که صادرکننده اثرانگشت را انکارنماید باارجاع امر به کارشناس اعتبار آن قابل اثبات است.

با سلام
عموما تعهدی بار نمیکنه مگر اینکه بتونید ثابت کنید متعهد فاقد سواد بوده است

سفته با اثر انگشت و بدون امضا اعتباری ندارد و نمی توان آن را اجرا کرد زیرا تعهد با امضا ایجاد می شود و نه با اثر انگشت .