چگونگی گرفتن منزل قراردادی برای مهریه را لطفا شرح دهید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #24858737

با سلام خدمت شما میخواستم بدانم که چگونه میتوانم خانه قراردادی شوهرم را به جای مهریه بگیرم شوهرم به خاطر اعتیاد نمی تواند از من و فرزندانم نگهداری کند من چهار ماه هست که به منزل پدرم آمدم و صاحب سه فرزند هستم فرزند آنم نمی خواهند با پدرشان زندگی کنند و من هم جایی برای نگهداری از آنها ندارم و درخواست مطالبه مهریه کرده ام و شوهرم هم قصد فروش خانه را کرده و همه داراییش همین خانه است آیا میتوانم قبل از فروختن خانه اقدامی ‌کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۱۰۱ قانون اجرای احکام مدنی توقیف املاک با سند عادی را تجویز کرده است.شرط مهم آن تصرف مالکانه مالک است

خیر یک منزل مسکونی به تنهایی مستثنیات دین است و از طرفی د صورت نداشتن سند قابل توقیف نیست.

طبق قانون ثبت اسناد و املاک ،دولت تنها شخصی را مالک میداند که ملک به نام او ثبت شده باشد یا ملک به او منتقل شده باشد و این انتقال در دفتر املاک ثبت شده باشد بنابراین با معرفی ملک قولنامه ای به عنوان اموال شوهر نمیتوان ادعا کرد که مرد مالک آن است و با توجه به عدم اثبات مالکیت مرد به دادگاه، امکان توقیف ملک وجود نخواهد داشت اما از طرفی دیگر شاید بتوان از طریق قانون اجرای احکام مدنی ملک را توقیف نمود یعنی اگر شخصی که سند مالکیت به اسم اوست به مالکیت خریدار یا مرد اقرار کند و رضایت خود را نسبت به توقیف ملک اعلام کند ممکن است دادگاه رای به توقیف ملک موردنظر بدهد .

با سلام
دادخواست صدور قرار تامین خواسته مهریه تنظیم و ملک مورد نظر را معرفی بفرمایید.