در صورت اقدام نکردن برای معاینه بکارت، از جانب دادگاه ملزم خواهم شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۹ #24848260

با سلام
من دختری ۲۲ ساله هستم و پدر و مادرم یک سال است طلاق گرفته اند. حالا پدر من یک دادخواست تنظیم کرده در دادگاه خانواده که در ان خواستار اثبات دوشیزگی من شده. میخواستم بپرسم آیا میتواند چنین درخواستی داشته باشد و اینکه اگر من نخواهم آیا دادگاه میتواند مرا مجبور کند؟
ضمنا این دادخواست ایشان هیچگونه دلیل و مدرکی هم ندارد

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر دعوای ایشان رد می شود چرا ک طرح کننده دعوا باید ذینفع بوده باشد و حال ایشان ذینفع نیستند

اگر به پزشکی قانونی نروی اماره عدم باکرکی است ودادگاه صحت باکرکی را تایید نمی کند

سلام
مشخص نکردید پدر شما به چه دلیل چنین تقاضایی را مطرح کرده است اما اگر دادگاه دستور معاینه پزشکی قانونی دهد و نروید ممکن است دادگاه این را قرینه ای بر صحت ادعای پدرتان قلمداد کند.