گرفتن مهریه از همسر که خارج از کشور زندگی می کند چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۲ #24839248

با سلام
مدت ۶ ماه است با مردی که در خارج از کشور مقیم هست عقد کردم بنا به دلایل واهی ایشان اظهار می کنند هم عقیده نیستیم و چون خانواده من موافق با نظام هستند ایشان نمی توانند با من زندگی کنند. سوال من این هست چطور می توانم مهریه ام را از ایشان که خارج از کشور مقیم هستند و ممکن است به این زودی برنگردند بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دفترخانه میتوانید مطالبه مهریه انجام د هید

از طریق دفترخانه ای که عقد کردید برای مطالبه مهریه اقدام کنید

با درود نسبت به مطالبه مهریه باید از طریق دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید

سلام، علی الحساب حقوق قانونی خودتون از قبیل مهریه و نفقه و مطالبه کنید پس از اخذ حکم در مرحله اجرا اموال همسرتون رو توقیف کنید، ضمنا میتونید ممنوع الخروجش کنید که اگه احیانا به ایران اومد دیگه نتونه از کشور خارج بشه

در اینجا با توجه به عدم اقامت ایشان در ایران می توانید بصورت غیابی حکم محکومیت وی را از دادگاه دریافت نمایید و اگر مال یا اموال یا حساب بانکی در ایران دارد را از بابت مهریه توقیف و مسدود نمایید

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور :برابر ماده۱۴ـق. ح.خ. هرگاه یکی از زوجین مقیم خارج از کشور باشد، دادگاه محل اقامت طرفی که در ایران اقامت دارد برای رسیدگی صالح است. لذا شما باید از طریق دادگاههای خانواده ایران به مطالبه مهریه خود اقدام کنید . و اگر زوج دارای اموالی در ایران باشد میتوانید توقیف نمایید .
لطایف کلام اینکه: چنانچه در ایران زوج محکوم به رفتار کیفری گردد میتوانید به نتیجه مطلوب خود در موارد مطروحه برسید . که یکی از مباحث کیفری در این باب نفقه شماست

فقط میتوانید حکم محکومیت ایشان به پرداخت را بگیرید و اگر مالی در ایران ندارند طلبتان بلاوصول خواهد ماند تا زمان بازگشت وی و احیانا جلب ایشان که میتوانند واخواهی و اعتراض به رای شما نیز داشته باشند