چگونه دیه ای که در ۸سالگی به من تعلق می گرفته را اکنون از پدرم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۴ #24821797

یک پسر۱۹ ساله هستم. در۸سالگی تصادف کردم و مبلغ هفت میلیون دیه من بود. پدرم دیه من را تحویل گرفت و یکسال بعد، پدر مادرم از هم جداشدن و حضانت من با مادرم بوده. مادرم نفقه مهریه راحلال کرد تا من را بیاورد. پدرم طی این مدت هیچ نفقه یا پولی به من نداده و درهمان ماه اول همسر جدید گرفت واکنون دو بچه ازآن همسر نیز دارد. الان من شکایت کردم بابت دیه و حق خودم. دادگاه قراره چندروز دیگه انجام بشه.
سوال من اینه در این مورد من باید چه بکنم و ایا ماده ای در قانون هست که کمکم کنه؟ حق خون ریخته شده خودم را از پدرم بگیرم ؟پدرم حتی حاضر به اینکه باهاش زندگی کنم نیس. باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ولی از باب ولایتی که بر شما داشته دیه را دریافت نموده چون دیه به شخص شما تعلق می گرفته، و چون به شما داده نشده دیه ، دادگاه حکم به نفع شما خواهد داد.

سلام چنان چه پدر شما دیه را به نفع شما و موافق مصلحت شما استفاده نکرده باشد در صورتی که نتواند مدرکی ارائه کند ، دادگاه حکم به پرداخت آن به شما صادر می کند .

با وجود اینکه ولی ذیسمت و ذینفع شما این ریه را از باب ولایت شما دریافت نموده چون دیه به شخص شما تعلق می گرفته و ظاهرا جهت هزینه ها و مصالح مولی علیه(شما)بکار نرفته و پدرتان دلیلی برای این هزینه ندارد بنابراین احتمال بالا دادگاه حکم به نفع شما خواهد داد.

با سلام
درخصوص دیه جای نگرانی نیست و قابل مطالبه است

قانونا دیه به شماتعلق می گیرد . نگران نباشید