بدلیل مزاحمت و تهدید چطور باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۸۸۵ #24819029

سلام خسته نباشید یه راهنمایی کنید که من چکار کنم یه دوست متاهل داشتم که شوهرش بهم نظر داشت به بهونه های مختلف منو می‌برد خونه خودشون ابراز علاقه می‌کرد درسته خودم یه کوچولو مقصر بودم ولی از کارم پشیمون شدم حالا هم ول کنم نیس هی پیام میده در صورتی اصلا جوابش رو نمیدم توروخدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید میتوانید طرح شکایت نمایید

درود بر شما .میتونید علیه ایشون با توجه به پیامها از طریق دفاتر خدمات قضایی دعوای مزاحمت مطرح کنید

سلام شکایت مزاحمت و تهدید را می توانید ثبت نمایید

با سلام
با توجه به تعریف قانونگذار و نیز رویه قضایی از مزاحمت به بانوان و نیز روابط نامشروع، به نظر نمی رسد صرف نظر سوء داشتن قابل تعقیب کیفری باشد اما چنانچه مزاحمت ایشان از طریق تلفن محقق شده باشد می توانید علیه مزاحم طرح شکایت کنید.

با سلام واحترام از طریق دفتر خمات قضایی می توانید اقدام به طرح دعوای توهین یا تهدید و مزاحمت تلفنی و.. (حسب مورد بستگی به نوع مزاحمت ) نمایید می توانید صاویر پیام های ارسال شده و همچنین استعلام از مرکز تلفن همراه را نیز جزو دلایل قرار بدهید موفق و پیروز باشید

سلام
از طریق دفتر الکترونیک قضایی تحت عنوان تهدید و ایجاد مزاحمت شکایت کنید .

طی یک اظهار نامه از دفتر خدمات قضایی به ایشان اخطار دهید در صورتی که مزاحمت ایجاد نماید در مرجع قضایی علیه شما شکایت طرح خواهم کرد علی الحال شاید با این تذکر قائله ختم به خیر گردد
یا میتوانید شکایت تحت عنوان تهدید ،مزاحمت طرح نماید.