به حساب شخصی پول واریز کردم جهت خرید خودرو ولی ایشان جوابگو نیستند چه طور برای استرداد مبلغ باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۹ #24818308

با یکی تو سایت دیوار آشنا شدم برای خرید ماشین که متاسفانه بنده اشتباه کردم و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به حسابش واریز کردم ولی بعدش دیگه موبایلش رو خاموش کرد ؟ آیا شکایت بکنم به جایی میرسد این موضوع ؟ اصلا این کلاهبرداری حساب میشه و جرم داره یا خیر؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید از ایشان شکایت نمایید و پلیس فتا حساب ایشان را مسدود میکند

اصل برمطالبه مبلغ ۵۰۰ هزارتومان است . ازطرفی کسی بابت خریدخودرو مبلغ مذکور را واریز نمیکند به هرحال توضیحات کافی نیست

سلام
می توانید نسبت به ثبت دعوای مطالبه وجه علیه ان شخص اقدام نمایید

با سلام - بهتر است دادخواست حقوقی مبنی بر الزام طرف به استرداد وجه را نمایید .البته باید آدرس ومشخصات طرف مقابل را داشته باشید تا دادخواست دهید.

شکایت کیفری کلاهبرداری در این موارد خیلی سخت به نتیجه می رسد بنابراین بهتر است به صورت حقوقی برای مطالبه وجه اقدام نمایید.

با سلام کلاهبرداری محسوب نمیشه یک موضوع حقوقی است به نام پرداخت ناروا لازمه مشخصات و آدرس طرف رو داشته باشید تا بتونید شکایت کنید

با سلام بیشتر این موارد را مراجع قضایی واجد جنبه کیفری تلقی نمیکنند و شاکی را به طرح دادخواست مطالبه مبلغ یا الزام به انجام تعهد در محاکم حقوقی ارشاد میکنند.