حکم مهریه چه مدت طول میکشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۳ #24790723

سلام..
ببخشید خانم برادرم از طریق اداره ثبت.. تمام حسابای ها و اموال برادرم را بلوک کرده برای مهریه.. امروز برادرم رفتند سوال کردم تا کی این جریان ادامه داره و حکم پس کی میاد.. گفتند مادام العمری هست تا وقتی مهریه رو ندید... در ضمن ایشون نفقه و.. اجرا گذاشتند و براشون حکم صادر شده.. خواستم ببینم چرا مهریه رو حکم نمی‌دند که است بنده خدا تکلیفش رو بدونه

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموالی که توقیف شده جزو مستثیات دین بوده می توانند درخواست رفع توقیف نمایند از طریق اداره ثبت و برای مبلغ نفقه اگر توان پرداخت یکجا ندارند می توانند درخواست اعسار نمایند و در صورتی که از طریق دادگاه معسر شناخته شوند مبلغ پرداختی تقسیط میشود