برای تصحیح رای به دادگاه بدوی لایحه بدیم یا تجدیدنظر؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۶۸ #24779563

با سلام.
در رای و اجراییه الزام به تنظیم سند اشتباها بجای بخش ۹ بخش ۲ توسط دادگاه بدوی صورت گرفته و تجدیدنظر هم رسیدگی کرده.بعد از ۵ ماه در موقع انتقال سند در دفترخانه متوجه اشتباه شدیم..
با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید لایحه اصلاحی را به شعبه دادگاه تجدید نظری ارسال کنید که رای را صادر کرده است.

با احترام تجدیدنظر می بایست اصلاح نماید

وقت بخیر لایحه تصحیح رای به شعبه دادگاه تجدید نظر که رای صادر نمود ارسال کنید

سلان دادگاه تجدیدنظر باید صادر نماید.

لایحه تصحیح رای به شعبه دادگاه تجدید نظر که رای صادر نمود ارسال کنید

تجدیدنظر می بایست اصلاح نماید...

درود بر شما ،مستحضر باشید دادگاه تجدیدنظر است که بایستی اصلاحیه صادر نماید