خیانت در امانت کارفرما رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱,۳۹۲ #24742197

در صورت خیانت کارفرما در تحویل چک و سفته و اعلام نگه داشتن چک و سفته به مدت ۶ ماه

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اگر عقد امانت داشته باشید میتوانید در دفتر خدمات قضایی به اتهام خیانت در امانت شکایت نمایید .

سلام شهود ، رسید و ادله دارید شکایت نمایید

ابتدا از طریق اظهارنامه چک و سفته خود را مطالبه کنید در صورت عدم استرداد تحت عنوان خیانت در امانت از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

باسلام
شکایت خود را مبنی بر خیانت در امانت از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

سلام ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و در صورت امتناع کارفرما مبادرت به طرح دعوا کنید
البته توجه داشته باشید که بعضا قضات چنین مواردی را از مصادیق خیانت در امانت نمی دانند

باسلام و احترام
میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایتی مبنی بر خیانت در امانت مطرح نمایید.

دادخواست استرداد لاشه چک و سفته را بدهید .