آیا ارسال لایحه برای ابلاغ احضاریه با علت حضور ادای توضیح امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۰ #24730382

سلام، در پرونده اجرای حکم قلع و قمعی، محکوم له هستم و با گذشت بیش از دو سال از اجرای حکم، دادگاه هنوز اجرای حکم را خاتمه نداده است. به همه نهادهای ممکن از جمله رئیس قوه قضاییه و دادگاه انتظامی قضات شکایت کرده ام که حاصلی نداشته است. با توجه به این که پرونده در شهرستان دیگری غیر از محل سکونت اینجانب میباشد، برای هر بار احضار، باید هزینه زیادی پرداخت کنم. برای بار تقریبا دهم، امروز برای من ابلاغ احضاریه با علت «ادای توضیح» زده اند در حالی که در هر بار مراجعه، تنها رئیس اجرای احکام به تهدیدهای ضمنی و علنی جهت وادار کردن من به فروش زمینم به ثمن بخس به محکوم علیه مبادرت میورزد (محکوم علیه با یک سازمان پرقدرت ارتباط دارد). آیا میتوانم به جای حضور، لایحه ای با مضمون درخواست مجدد سریع و قاطع اجرای حکم ارسال کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه بدهید.

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال نمایید.

درود
بله امکان ارسال لایحه وجود دارد.

بادرودوسلام بطور حضوری پیگیری نمایید.

درود بهتر است حضوری پیگیری نمایید

باسلام
به نظرم نزد رئیس دادگستری مربوطه و همچنین حفاظت و اطلاعات دادگستری مربوطه و دادسرای انتظامی قضات علیه قاضی خاطی طرح شکایت کنید