میتونم تامین خواسته بگیرم و اقدام کنم یا نمیتونم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۶ #24680677

سلام. آیا واسه شیوع کرونا چک برگشتی که واسه تاریخ ۵/۱/۹۹ هست میتونم تامین خواسته بگیرم و اقدام کنم یا نمیتونم؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
بله می توانیداینکارراانجام دهید.

با سلام
مشروط به اینکه بتوانید از بانک گواهی عدم پرداخت دریافت نمایید چون ظاهرا به بانک‌ها بخشنامه شده که تا اطلاع ثانوی از برگشت زدن به چک‌های مشتریان خودداری نمایند.
مؤید باشید

سلام در خصوص چک های صیادی پس از صدور گواهی عدم پرداخت توسط بانک و طرح دادخواست اجراییه از طریق دفاتر خدمات قضایی سریعا اجراییه صادر می شود و به مرحله اجرای احکام می رود لذا دادگاه جلسه رسیدگی تشکیل نمی دهد در مرحله بعد از صدور اجرائیه می توانید از ایشان اموال معرفی نمایید تا طلبتان وصول گردد..طی بخشنامه اخیر بانک مرکزی با توجه به ویروس کرونا محدویت هایی که برای صاحب حساب طبق قانون جدید صدور چک در نظر گرفته شده بود برای چکهای با سررسید از نیمه دوم اسفند تا پایان زمان کنترل این ویروس اعمال نمی شود

با سلام و احترام
دادخواست تامین خواسته بدهید
هنوز تصمیم و دستور خاصی در این باب صادر نشده است.

پس از تعطیلات می تواند دادخواست بدهید واقدام کنید

منعی برای ثبت دادخواست وجود ندارد . هنوز دستوری پیرامون چک های برگشتی در این ایام از سوی قوه قضائیه صادر نشده است .

با سلام‌شما میتوانید دادخواست خود در دفتر خدمات قضایی ثبت و قضات محترم با بررسی مستندات نسبت به صدور قرار به قید فوریت اقدام خواهند نمود