آیا همسر مردی که با او رابطه داشتم با اسکرین شات میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۳۹ #24661690

با سلام
مدت یکماه با یه آقا تماس داشتم هم من متاهلم هم اون متاسفانه خانمش پیامارو در تلگرام دیده و شات گرفته که. من با شماره رفتم نه با آیدی اون شاتم عکس بچم پروفایل بوده میتونه با همین مدارک شکایت کنه؟
از من یا از شوهرش میتونه شکایت کنه؟
و اینکه خطی که من باش پیام گزاشتم به اسم همسرمه.
خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکرین شات به عنوان یک نشانه که ، به علم قاضی کمک میکند زیرا اسکرین شات را میشود فتوشاب وتحریف کرد منظور از تحریف یعنی اینکه قسمتی از حرف هایی که به ضرر شخصی واحتمالا باعث مجرم شناخته شدن ومحکوم شدنش میشود را اسکرین بگیرید .

خیر صرفا با استفاده از اسکرین شات های تلگرام شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

با سلام
خانم باید از همسر خودش شکایت کند و می تواند برای اثبات ادعای خود به متن پیام ها استناد نموده (متن پیام صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک میکند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود مگر اینکه وقوع جرم برای قاضی محرز شود).

سلام.معمولا چونکه در چنین پرونده هایی شخص ثالث سمتی نداشته و فقط گزارش دهنده است بعید است به نتیجه برسد مگر اینکه قاضی دلایل را محکم و محکمه پسند تشخیص دهند و طرفین را احضار نمایند