با این شرایط میتونم کفالت مادر بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۴ #24655172

۲۴ سالمه ۳ ماهه از خدمت سربازیم میگذره. شهر خودمون در حال خدمت کردن هستم. پدرم ۲۲ ساله فوت شدن ۴ تا برادر دارم ۲ تا خواهر که همشون ازدواج کردن من میمونم با مادرم ۲ تایی مادرم مریض احوال هستن سنگ کلیه داره گلوش تیروئید داره در کل نمیتونه سخته تنهایی زندگی کنه.
با این شرایط
میتونم کفالت مادر بگیرم.
غیبت هم نداشتم.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست کفالت بدهید و پذیرفتن آن بستگی به نظر مرجع قضایی دارد

با سلام و احترام
وجود برادران میتواند مانع باشد

باسلام درصورتی که سه برادر خدمت وظیفه را انجام داده اند میتوانید کفالت مادرتان شوید.

با سلام
دو طریق برای خلاصی از خدمت سربازی وجود دارد؛
معافیت سه برادر اگر سه نفرشون به خدمت رفته باشد
کفالت مادر

ماده ۱۰۴ - قانون امورحسبی
کسی که در اثر کبر سن یا بیماری و امثال آن از اداره تمام و یا بعض اموال خود عاجز شده می‌تواند از دادگاه بخواهد که برای اداره اموال‌او امین معین شود.

می توانید به استناد بیماری مادر از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست کفالت و ضم امین مطرح بنمایید.

با سلام
متاسفانه برادر مانع میباشد و امکان پذیر نیست