آیا حبس رو میتونه بخره یا کلا ببخشند بهش یا حتما باید از من رضایت بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۷ #24651366

همسرم وقتی که من به قهر به خانه مادرم رفته بودم، قفل منزل و عوض کرده و وقتی به خانه بازگشتم من رو کتک زد و من با کمک پلیس از منزل خارج شدم. من بابت ترک انفاق و ضرب و شتم از همسرم شکایت کردم و قاضی همسرم رو به یک سال حبس تعزیری در دادگاه بدوی و پرداخت دیه محکوم کرد.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تبدیل حبس به جزای نقدی وجود دارد

امکان تعلیق یا تبدیل به جزای نقدی وجود خواهد داشت

سلام و احترام؛
رضایت یا عدم رضایت شما در این مورد تاثیرگذار است اما فقط به این مورد بستگی ندارد.
ممکن است باتوجه به نوع دفاع ایشان و نظر قاضی حبس به جزای نقدی تبدیل شود.

بستگی به اعتراض ایشان و به نظر قاضی دارد(مرحله تجدید نظر)البته رضایت یا عدم رضایت شما نیز در حکم قطعی موثر است.

باسلام
شما میتوانی دبا استناد به همان حکم دادخواست طلاق نمایید

سلام
ممکن است حبس تبدیل به جزای نقدی شود