نحوه رسیدن به حق و حقوق قانونی خود از بابت شراکت در یک واحد نانوایی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۳۱ #24651159

با سلام وخسته نباشید خدمت کارشناس محترم
با توجه به اینکه با برادر خود در یک واحد نانوائی شراکت دارم وتا به امروز همچنان این شراکت پا برجاست ولی شریکم در مورد حساب وکتاب تا به امروز هیچ شفافیتی در نحوه سود و زیان و حتی هزینه
نانوائی نکرده و در قبال پیگری من فقط اظهار می کند سودی نداشته ام و مدعی ست فقط سهم یک روز کارگری را برای خود بر میدارد در حالیکه الحمدالله پیشر فت خوبی در زمینه مالی کرده است در حالیکه حدود دوازده سال است حق و حقوق بنده را تا به امروز نداده است و می گوید من هیج حساب و کتابی تا به امروز مشخص نکرده ام و بصورت کلی و تخمینی حساب خواهم کرد و حقت را خواهم داد
در حالیکه تا آنجا که بنده مطلع هستم در شراکت در مغازه یا واحد تولیدی سهم هر طرف مشخص می شود سود و زیان هم نسبت به سهم طرفین و حتی خرید و فروش ادوات نو و کهنه باید بطور کامل روشن شود

لطفآ بفرمائید آیا شریکم به این راحتی و بدون گوچگترین حساب و کتاب کردنی می تواند سود و زیان را مشخص نماید و حقم را به پردازد

بهترین راه قانونی برای جلوگیری از خورده شدن حقم چیست و اگر بنده این نوع حساب و کتاب کردن راضی نباشم می تواند مرا مجبور کند بهترین راه حل چیست آیا حقم به این راحتی خورده خواه شد

با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه سو سهم خود را با جلب نظر کارشناس بدهید

سلام و عرض ادب جنانجه قراردادی با شریک خود منعقد کرده اید می توانید طبق مفاد قرارداد که تصنیف سود و ضرر بوده حقوق خودرا مطالبه نمایید.