بعد شکایت به حراست دانشگاه چه اتفاقی میوفتد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۹۴ #24646987

ببخشید من چند ماه پیش به یه دختری که خوشم میومده پیام دادم و درخواست آشنایی دادم و متاسفانه نمیدونستم طرف نامزد داره و نامزدشون من تهدید به گزارش به دانشگاه کرده
میخواستم بدونم اگه کار به حراست دانشگاه بکشه ممکنه چه اتفاقی بیوفته ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق ایین نامه داخلی دانشگاه دراین خصوص تصمیم گیری میشود ولی جرم خاصی هم رخ نداده

سلام
شرایط و عدم اطلاع خود را به حراست اعلام نمایید
نحوه برخورد بستگی به آیین نامه انضباطی دانشگاه دارد

با سلام مورد خاصی نیست نهایت از شما اخذ تعهد کتبی مبنی بر عدم تکرار سو رفتارتون میگیرند

سلام.بسته به این داره ک حراست چ تصمیمی در خصوص شما بگیرید.ایا شکایتی بر علیه شما در مراجع قضایی مطرح نماید یا اینکه به اخذ تعهد اکتفا نمایند

سلام .سوال شما جنبه حقوقی ندارد بستگی به ایین نامه انضباطی دانشگاه دارد

با سلام بستگی به آیین نامه انضباطی دانشگاه شما دارد.

با درود بستگی به آیین نامه انضباطی دانشگاه دارد