چه چیزی به اثبات مالکیت اضافه کنم که از نظر دادگاه مسموع باشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۱ #24644100

سلام
طبق یه مبایعنامه زمینی در روستا که فاقد سابقه ثبتی هست فقط با تعیین حدود اربعه و تایید شورای ده خریداری کردم.به محض خرید دو روز بعد یک سری افراد اومدن و یه بخشی از ملک رو تصرف کردن حالا نه میتونم کیفری شکایت کنم چون سند رسمی ندارم وچون سابقه تصرف هم ندارم حقوقی هم نمیتونم شکایت کنم
دادخواست اثبات مالکیت به تنهایی دادم و فقط از صاحب ملک به عنوان خوانده یاد کردم
هنوز جلسه اول برگزار نشده میخاستم ببینم باید چه دادخواستی به اثبات مالکیت اضافه کنم که از نظر دادگاه مسموع باشه
در ضمن میتونم از طرفینی که تصرف رو انجام دادن جلب ثالث بگیرم چون جزو خواهان دعوی نیستند
ممنون میشم کامل پاسخ بفرمایید و یه کلمه ای جواب ندید🙈🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تحویل مبیع را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح بفرمائید

دادخواست الزام به تحویل مبیع طرح نمایید

با طرح دعوای الزام به تحویل مبیع اگر زمین مستحق للغیر درآید و اثبات مالکیت شما محرز نگردد برای شما حق فسخ نیز به وجود می آورد و نیاز به دعوای مستقل نخواهید داشت.

با سلام
بهتر است دعوای الزام به تحویل مبیع هم در کنار اثبات مالکیت باشد تا دعوای شما با قرار رد دعوا مواجه نشود.

باسلام واحترام دادخواست الزام به تحویل مبیع ازطریق دفاتر خدمان قضایی ثبت نمایید

الزام به تحویل مبیع را نیز علیه فروشنده طرح نمایید.