آیا میتوانم مانع از تحصیل دانشگاهی همسرم شوم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۳۲۹ #24640527

سلام
من با همسرم زمانی که دانشجوی عمومی پزشکی بود ازدواج کرده ام. طی این مدت ایشان ادامه تحصیل داده و تخصص گرفته است. اکنون در سال ۱۳ زندگی ایشان قصد ادامه تحصیل در مقطع فوق تخصص دارد که با توجه به اینکه وقت زیادی از ایشان می گیرد و از وظایف مادری و همسرداری فاصله می گیرد و یادآوری اینکه وی باید تعهد دهد بعد از اتمام تحصیل به مدت ۲ سال در مکانی که وزارت بهداشت اعلام می کند طرح خدمت انجام دهد،
آیا اینجانب می توانم مانع ادامه تحصیل ایشان شوم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از نظر قانونی خیر نمیتوانید مانع شوید لذا با گفتگو این مشکل را حل بفرمایید.
پیروز باشید

سلام خیر نمی توانید مانع شوید

با سلام
درصورت که بتوانید اثبات کنید که ادامه تحصیل زوجه به اساس زندگی خللی وارد میکند و موجب عسر و حرج زوج و فرزندان میشود.میتوانیدمانع شوید.

مانع تحصیلات همسرتان نمی توانید بشوید مگر این که خلاف مصالح خانوادگی و ...باشد که از دادگاه می توانید منع وی را بخواهید و در نهایت تشخیص با قاضی است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر نمی توانید همسرتان را از تحصیل منع کنید همچنین اگر اشتغال وی باعث به وجو آمدن صدمات به بنیان خانواده شود می توانید مانع شوید

خیر با توجه به اینکه در زمان عقد ایشان دارای شرایط تحصیلی و پزشکی بوده است و شما از این موضوع اطلاع داشته اید نمیتوانید مانع از تحصیل و دریافت تخصص ایشان بشوید

باسلام
درصورت اثبات این موضوع که ادامه تحصیل وی به اساس زندگی خللی وارد میکند و لطمه اساسی و صدمات جبران ناپذیری به زندگی مشترک وارد میشود.و موجب عسر و حرج زوج و فرزندان میشود.میتوانیدمانع شوید