تخلیه ملک اجاره ای طبق مصوبه کرونا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۵ #24618767

با عرض سلام. در یک خانه ویلایی دو طبقه اجاره ای هستم یک طبقه ما و یکطبقه هم خالی. قرار داد مان تمام شده و ۱۸ ماه بی قرار داد نشسته ایم با اجاره قبلی. صاحبخانه ملک را میخواهد و شکایت هم کرده ولی در روز دادگاه حاضر نشد. ما هم طبق مصوبه شورای عالی کرونا مبنی بر جابجا نشدن مستاجران تا اتمام کرونا تمایل به نشستن داریم ولی صاحبخانه هرروز میگوید باید بروید. لطف کنید راهنمایی بفرمایید..

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا در شهر تهران نهایتا با ۲۵ درصد امکان افزایش اجاره بها، قرارداد تمدید است...

با افزایش ۲۵ درصدی امکان تمدید وجود دارد البته اگر از شرایط قرارداد و توافقات تخلف نکرده باشید

با درود با افزایش مبلغ اجاره تمدید ممکن است

باسلام افزایش ۲۵درصدی میتوانید سکونت کنید

سلام وقت بخیر
طبق بخش نامه ۲۵ درصد به مبلغ اضافه خواهد شد.

بادرودوسلام بااعلام افزایش بیست و پنج درصدی درتهران امکان سکونت می باشد.

اگر پس از اتمام مدت قرارداد مبلغ مصوبه ستاد ملی کرونا را پرداخت کرده باشید قرارداد خودکار تمدید شده محسوب میشود . اگر افزایش اجاره بها را انجام نداده اید طی اظهارنامه ای آمادگی خود را ابراز فرمائید .