فقط تاریخ شکایت ملاک هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #24616047

درود وقت بخیر
اگر شخصی در پیام های واتساپ تاریخی برای پس دادن پول تعیین کنه میشه ازش استفاده کرد ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میتواند اماره ی جهت اثبات ادعا شما باشد ولی به تنهای خیر همه چیز بستگی به تصمیم قاضی رسیدگی کننده دارد

با سلام واحترام پیام های رد و بدل شده چنانچه به طور قطع اقرار به بدهی نموده باشد و زمانی برای پرداخت طلب نموده باشند می تواند موجب کمک کردن به علم قاضی بشود و در غیر اینصورت در کنار سایر دلایلی که دارید ممکن است قابل استناد و کمک کننده برای اثبات ادعا باشد و دلیل قاطع به بدهکاری نمی باشد موفق و پیربوز باشید

باسلام. پیام واتساپی؛بعنوان دلیل قانونی نیست ولی قرینه ای بانضمام سایر دلیل در دادگاه استفاده میشه و ضمنا تاریخ پیام برای گرفتن خسارت تاخیر تادیه قابل استفاده نمیباشد.

امکان استناد به پیامها در قالب قرینه وجود دارد ولی اگر منظورتان استفاده از تاریخ پیام برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه باشد پاسخ منفی است .

اگر ادله دیگری نیز دارید چتها در کنار سایر ادله قابل استناد خواهد بود