رجوع از هبه وجه نقد در صورت الحاق آن به سپرده متهب امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۹ #24614329

در صورتی که هبه از موارد قابل رجوع باشد و مالی که هبه شده وجه نقد باشد که با موجودی قبلی حساب متهب مخلوط شده باشد و متهب مقداری از حساب پس انداز مخلوط شده ی خود را خرج کرده باشد چه مقدار از مال هبه شده قابل بازگشت است؟ مثلا موجودی قبلی حساب‌ متهب ۵ میلیون تومان بوده که با ۱۰ میلیون هبه شده ۱۵ میلیون تومان شده است و سپس متهب ۵ میلیون تومان از حساب ۱۵ میلیونی خود را خرج کرده است؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

باسلام شما می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

با سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

اختلاف نظربین قضات وجوددارد...

اختلاف نظربین قضات وجوددارد،برخی ازقضات معتقدندقابل رجوع است وبرخی دیگرخیر.