ایا پس از تایید حکم قطعی از حکم واخواهی پرونده میتوان اعاده دادرسی را هم بابت همان پرونده مطرح نمود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۲ #24613730

با سلام
پرونده ای پس از تایید و پروسه دادخواست واخواهی از حکم غیابی اینک به مرحله اجراییه رسیده است ایا میتوان برای همین پرونده دادخواست اعاده دادرسی نمود ؟ و سوال بعدی اینکه
برای دادخواست اعاده دادرسی استنتاد به چه مطلبی میتوان کرد ؟
مانع از اجرای حکم میشود در صورت تایید اعاده دادرسی ؟
هزینه اعاده دادرسی چه مقدار میباشد ؟
لازم به ذکر است چک ۵ میلیون سال ۸۴ اکنون اعاده دادرسی ان در صورت تایید هزینه تاخیر تادییه هم برای هزینه دادرسی اعاده هم محاسبه میشود و یا درصدی از اصل ۵ میلیون میباشد ؟
خواهشمندم راهنمایی جامع و کامل بفرمایید سپاس تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
برای طرح دعوی اعاده دادرسی باید دلایل ، مدارک و مستندات جدیدی ارائه شود که قبلا در زمان دادرسی مکتوم بوده و در دسترس متقاضی اعاده دادرسی نبوده باشد . هزینه اعاده دادرسی ۵/۵ درصد از میزان خواسته میباشد

با سلام،برای اعاده دادرسی باید مدرک و دلیل جدیدی ارائه کرد.

سلام
برای اعاده دادرسی باید ادله جدید داشته باشید.

سلام
در اعاده دادرسی باید دلیل و مدرک جدیدی که قبلا به آن ها دسترسی نداشته اید ارائه شود و گرنه رد می شود.

باسلام هزینه دادرسی ۵.۵ درصد خواسته لحاظ می شود،برای اعاده دادرسی باید مدارک وادله جدید داشته باشید.

با درود هزینه دادرسی ۵.۵ درصد یوده و باید ادله جدید داشته باشید یا رای خلاف شرع و قانون باشد.

سلام جهت اعاده دادرسی باید وجود داشته باشد هزینه دادرسی پنج و نیم درصد اصل خواسته است در صورت پذیرش اعاده دادرسی توقف عملیات اجرایی را میتوانید درخواست وبه اجرا اعلام نمایید