درخواست اعسار پس از صدور حکم جلب در چه صورت امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۸ #24612231

مطالبه وجه از شخصی داشته ام. توقیف اموال گرفتم و در کلانتری اعلام کرد که مالی برای معرفی ندارد اما اگر دو ماه به او مهلت بدهم رضایت مرا جلب می کند اما مهلت ندادم و تمامی این موارد در صورت جلسه کلانتری آمده است. پس از گذشت مهلت قانونی حکم جلب گرفته ام. اگر در حال حاضر تقاضای اعسار بدهد چه اتفاقی می افتد؟
در صورت اینکه اعسار بده حکم جلب تا زمان اثبات یا عدم اثبات اعسار به قوت خودش باقی یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که اعسار ایشان پذیرفته نشود حکم جلب به قوت خود باقیست .

سلام
ثبت دعوای اعسار موجب بلااثر شدن جلب نیست مگر انکه شما نسبت به ازادی ایشون رضایت دهید یا ایشون وثیقه مناسب معرفی کند

صرف تقاضای اعسار تاثیری در جلب ندارد اعسار باید پذیرفته شود تا جلب برداشته شود

سلام
ایشان می توانند اعسار بدهند مشروط به اینکه ضامن معتبر معرفی نمایند

سلام
تقاضای اعسار در این مقطع تاثیری در حکم جلب ندارد.

فقط وقتی اعسار گرفت واقساطش داد حتی اگر زندانی باشد ازاد می شود و درغیر اینصورت همچنان می توان وی را جلب کرد