آیا پزشکی قانونی تشخیص میدهد که رابطه مقعدی نداشتم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۷۰ #24585166

سلام من ۶ ماهه دچار شقاق یا همون زخم مقعد شدم به دلیل اسهال طولانی .... در دوران نامزدی هستم الان شوهرم عدم تمکین زده و قاضی منو واسه مدخوله بودن یا نبودن از ناحیه دبر و قبل به پزشکی قانونی فرستاده. ایا پزشکی قانونی تشخیص میدهد که من دچار شقاق هستم و رابطه مقعدی نداشتم؟؟؟
تورو خدا جواب بدین خیلی استرس دارم همین روزا هم زخم مقعدم بدتر شده

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای پزشکی قانونی قابل تشخیص است. موفق باشید.

پزشکی قانونی تشخیص میده ومشکلی نیست ربطی به عدم تمکین نداره

بله نگران نباشید پزشک قانووی تشخیص میده و ارتباطی با داشتن رابطه مقعدی ندارد

در بحث تمکین رابطه قبل معمولا مدنظر است، چرا که رابطه از دبر کراهت شدید دارد لذا بیماری شما خیلی در موضوع دخالتی ندارد، مگر اینکه بیماری به حدی باشد که شما برای رابطه از قبل هم دچار مشکل باشید که تا رفع مشکل عدم تمکین با تجویز پزشکی قانونی مجاز است.

با سلام
توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص میباشد

بله قابل تشخیص است و جای نگرانی وجود ندارد

بله پزشکی قانونی به راحتی بین هردوی موارد ذکر شده تفکیک قائل میشود