آیا باید از طرف دادگاه معرفی شویم و به مشاوره خانواده برویم یا نه از طریق مشاوره خارج از دادگاه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #24569890

باسلام
همسرم دادخواست الزام به تمکین داده
قاضی ازم پرسید میخواهی زندگی کنی یا خیر؟ من گفتم به شرط اینکه مشاوره برویم و مشکلات زندگیمون از طریق راهنمایی های مشاوره حل شود

رای دادگاه امده که به شرط مشاوره رفتن ،من برگردم سر خونه و زندگیم.

حال من چیکار کنم از کجا میتونم برای مشاوره اقدام کنم؟ آیا باید از طرف دادگاه معرفی شویم به مشاوره یا نه از طریق مشاوره های خارج از دادگاه هم امکانپذیر می باشد؟

آیا باید به اجرای احکام مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که توافق نمایید می توانید به مشاوره‌های خارج از دادگستری مراجعه نمایید در غیر این صورت پس از اجرایی شدن حکم ،مشاوره برای شما در نظر گرفته خواهد شد.

سلام و احترام.

هم می توانید به مشاوری که مدنظر و مورد رضایت هر دو نفر هست مراجعه نمایید و هم می توانید از طریق خود دادگستری اقدام نمایید.

سربلند و پیروز باشید

باسلام اگر هر دو طرف پرونده تراضی به مشاور خاصی دارند می توانند مشاور مراجعه نمایند و الا از طریق اجرای احکام و پس از تقاضای اجرای حکم پرونده به احد از مراکز مشاوره ارجاع می گردد