مدت اعتراض به حکم صادر شده در شورای حل اختلاف چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۷ #24569415

سلام خسته نباشین من یکسال از همسایه قبلی به علت برخورد ماشینشون با ماشین بنده که پارک بوده شکایت کردم ایشون حضور پیدا نکرده با اینکه کد سنا داشته حکم صادر شده محکوم شدن حکم توقیفم دادن بعد الان اومده واخواهی زده ایشون ایا میتونه؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ابلاغیه های دادگاه به ایشان ابلاغ نشده و در جلسات حضور نداشته ، رای غیابی صادر و می‌تواند به محض اطلاع درخواست واخواهی نماید.

در صورتی که حکم غیابی است محکوم علیه می تواند به رای مزبور اعتراض نماید

اگر در انشای حکم از عبارت رای غیابی استفاده شده باشد و در موعد مقرر نسبت به حکم اعتراض به عمل امده باشد،پاسخ سوال شما مثبت است.

با سلام
اگر در رای صادره غیابی بودن قید شده باشد فرد میتواند به رای صادره واخواهی و رسیدگی مجدد را تقاضا نماید.

سلام
چنانچه حکم غیابی صادر شده باشد محکوم علیه حق واخواهی دارد.

با سلام. در صورتی که ابلاغیه های دادگاه به ایشان ابلاغ نشده باشد و در جلسات حضور نداشتند می‌توانند واخواهی کنند.

باسلام در صورتی که در موعد مقرر و قبل از قطعی شدن رای واخواهی نمایند پذیرفته میشود.