آیا با قانون کل پول پیشم بهم تعلق میگیره یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۷ #24569021

سلام وقتتون بخیر من و دوستم یه سوییت اجاره کردیم قولنامه دستی نوشتیم و این قولنامه به اسم هر دو‌مون هست مدت اجاره هم ۶ماهه بود و مبلغ ودیعه و اجاره را به صورت نصف نصف پرداخت میکردیم ۲ماه در اونجا زندگی کردم و چاه فاضلابش از تو حمام میزد بالا سوسک هم داشت به همین دلیل تصمیم به فسخ گرفتم و منزل را تخلیه کردم اما دوستم میخواست ساکن بمونه و دوستم قبول نمیکرد که اجاره و ودیعه کامل پرداخت کنه و صاحب خونه هم با من فسخ نکرد و گفت که از پول پیشت این چند ماه مونده به اجارت و با سودش کم میکنم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود مدت زمانی که سهم الحصه اجاره خودتان را پرداخت ننموده اید موجرمی تواند پس از طی مراحل قانونی با انقضا مدت اجاره از وجه قرض الحسنه کسر نماید اما خسارت تاخیر تادیه را از زمان مطالبه قانونی از شما به ایشان تعلق می گیرد

آیا آن آقا وکالت از خانم جهت اجاره ملک داشته وحتما به جای او امضا زده و.... اکنون اکثر مردم کد کاربری الکترونیکی دارند وابلاغ از طریق پیامک صورت می گیرد وحالا که طرف قرار داد خانمش است همان مراحل به طرف یعنی خانم طف قرارداد اجاره اعلان کنید ودرخواست مطالبه پول پیش کنیدموفق باشید

فسخ اجاره را از طریق اظهارنامه به صاحب خانه اعلام می کردی واز دادگاه اعلان فسخ می خواستی که کل پول بتوانی دریافت کنی نه اینک خودت تخلیه کردی وصاحب خانه هم گفته اجاره چهار ماه مانده از پولت کسر می کند