از مصداق خیانت در امانت حساب میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۵ #24568317

با سلام خدمت بزرگواران ؛ سال ۹۷ خانه ورثه ای خریداری نمودم در سهم برادرم ثمن را گرفته و خانه خریده اند . مدت سه ماه برای تکمیل خانه شان سکونت داشتند و در مرحله تخلیه کلیه شیرآلات و آبگرمکن کابینت و .. را باز کرده با خود برده اند یا فروخته است و سپس خط تلفن را به خانه جدید منتقل می نمایند کلید خانه را بعد چند ماه در مقابل منزل جدید ب من تحویل دادند. مدارک : عکس بعد تحویل . شاهد احتمالا دیگر وراث خواهد بود .به جهت خویشاوندی املاک را خبر نکردم . به جهت از مالیت افتادن از منزل استفاده نمی شود می تونم خیانت در امانت شکایت کیفری کنم؟.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت سرقت قابل طرح خواهد بود

بادرودوسلام باعنوان سرقت تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

با احترام تحت عنوان سرقت شکایت کنید

با درود بله خیانت در امانت بوده و به جرم سرقت طرح شکایت نمایید

وقت بخیر به جرم سرقت شکایت کنید

باسلام
به جرم سرقت میتوانید