آیا بعنوان سابقه دار محسوب میشوم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۷ #24563545

در یک پرونده ای مبلغ پنچ میلیون تومان محکوم شدم و اعسار دادم و تمام و کمال مبلغ را پرداخت کردم و به زندان نرفتم ایا سوپیشینه ثبت میشود؟ یعنی سابقه دار به حساب می ایم؟ و در زمان ورود به کشورهای دیگه سابقه ام نمایان میشود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی ؛ برای داشتن سوء پیشینه بایستی پرونده کیفری برای شما مطرح و حکم قطعی برای شما صادر گردد لذا در پرونده های حقوقی ( مالی ) امکان سابقه کیفری وجود ندارد.

با سلام و احترام
چه پرونده شما کیفری باشد چه حقوقی، نسبت به محکومیت ۵ میلیون تومانی شما، سوسابقه ای در پرونده شما درج نمی شود.

با سلام
در بیانات شما مشخص نشد که پنج میلیون تومانی که محکوم شدید ناشی از چه مسئله ای بود ... علی ای حال در محکومیت های مالی چه ناشی از مسائل کیفری(تعزیری) و چه حقوقی فاقد سوء سابقه است پس نگرانی نداشته باشید
موید باشید

محکومیت در پرونده های حقوقی سابقه موثر و یا غیرموثر کیفری محسوب نخواهد شد.

سلام
طبق قوانین ایران در محکومیت حقوقی به پرداخت وجه جزو پیشینه کیفری اشخاص محسوب نمی شود و اگر به کشور دیگری می خواهید مهاجرت کنید باید طبق قوانین آن کشور بررسی کنید آیا محکومیت حقوقی سابقه و مانع برای ورود و اقامت محسوب می گردد یا خیر

خیر سوء پیشینه محسوب نمی شود

با سلام. سوسابقه و سوپیشینه فقط دریاره جرائم معنا دارد و بدهکاری و محکومیت مالی جرم نیست.